Ruokainspiraatiota

Maukas ruoka ei paikkaa katso!

Tässä esitellyt menut ovat esimerkkejä, ehdotelmia, inspiraation lähteitä tai hyödynnettävinä sellaisenaan. Me kuuntelemme mielellämme toiveesi ja tarpeesi. Voimme suunnitella ja kehittää yhdessä jotain ikimuistoista – aivan arjen pieniinkin hetkiin. 

Arkeen tai juhlaan

Mitä tahansa, missä tahansa. Kun ruoka on hyvää, arkikin voi tuntua juhlalta!

Rippiiin tai räppiin, kotipihaan vai salonkiin? Brocco järjestää minkä tahansa tilaisuuden henkeen sopivat tarjoilut, kunhan kerrot mitä toivot! Tälläkin kattauksella toki saa monta vierasta tyytyväiseksi.

Kesäpäivä pitopöydässä

Kylläisenä kesäkin on kauniimpi!

Eivät juhlat aina vaadi sen suurempaa syytä. Kun mukavia ihmisiä kokoontuu hyvän ruoan merkeissä, syntyy hyviä muistoja – satoi tai paistoi.

Se suuri päivä

Kun jokainen yksityiskohta on tärkeä!
 
Naimisiin meno, avioliitto, vihkiminen – hääjuhlan cateringin täytyy onnistua. Jokainen morsiuspari tahtoo tämän päivän olevan ainutlaatuinen. Siksi voimme tarjota vain pienen esimerkin, mutta jos luotat – Brocco lupaa tehdä päivästäsi vielä hiukan ikimuistoisemman.

Kasvikset kunniaan

Vaihtoehtoja kasvissyöjille. Maistuvat ja monipuoliset kasvisherkut hoitaa Brocco(li) vege-catering!
 
Emme voisi sanoa olevamme uuden ajan pitopalvelu, ellemme pystyisi hoitamaan kasvislähtöistä cateringia. Teemme vaativaankin makuun laktoveget, pescoveget ja vegaaniset. Haasta meidät tässä(kin)! Tahdomme palvella, eikä meille ole olemassa eriarvoisia asiakkaita. Ruoka on rakkautta joka ei tunne rajoja.

Aamiaismenu

Kun päivä pitää käynnistää hiukan paremmin!

Monipuolinen ja kiitetty Brocco aamiainen – työpaikalle, kotiin, tehtaalle, palaveriin, kuvauskohteeseen – tavalliseen tai tärkeään aamuun!

Iltoihin ja istujaisiin

Ystäville tai yhteistyökumppaneille – aina voi hiukan evästää!

Sauna lämpiämässä ja pikkusuolaista tekisi mieli? Tapaksia tai tavallisempaa, kevyttä vai rouheampaa? Brocco ratkaisee. Kerro vain millaista väkeä paikalle saapuu ja jätä homma keittiömme haltuun!

Cocktail menu

Tyyliä tarjoiluun, eleganssia eväisiin.

Lanseeraustilaisuus, avajaiset vai aavistuksen hienommat ylioppilasjuhlat? Kun tarjoilun täytyy olla tyylikästä, ovat Broccon cocktail-tilaisuudet kohdallaan. Luomme täydellisen kokonaisuuden tilanteen mukaan.

Chef`s table

Chef`s table – Tilaa kokki kotiin, kun haluat herkutella kunnolla.

Voit tilata Brocco Cateringin keittiömestarin kotiisi tai mihin meitä tarvitsetkaan. Me mahdollistamme makumatkat maailman ääriin, oman pöytäsi ääressäkin.

Esimerkki menu 1
Esimerkki menu 2

Brocco Catering - Ruokaratkaisuja rakkaudesta ruokaan

Me haluamme olla se pitopalvelu, jonka luo palaat uudelleen ja uudelleen. Kysy, kerro, ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö. Brocco kuuntelee, kehittää ja ennen kaikkea palvelee!

Copyright © 2021 Brocco Oy |  Tietosuojaseloste